Pjevač

Miloš Bojanić progovorio o razvodu: Bivša žena mi je uzela dvije kuće i pekaru

  • Извор: Информер
  • 27.05.2023. 17:00

Miloš Bojanić, iza sebe ima dva braka i tek sada je progovorio o razvodu od prve supruge Dragice s kojom ima sinove Mikicu i Baneta.

Miloš koji godinama uživa u ljubavi sa drugom suprugom Brankom, sada je opisao i kako je izgledao njegov odnos s prvom ženom:

- Eh... nas dvoje, dva Bosančića... Vidjeli se u kafani i ja joj rekao: "Ja bih volio da ti budeš moja žena." Tako je i bilo, i poslije pet dana mi smo se vjenčali. Ja sam najluđi čovjek na svijetu, koji se ženi na brzinu. Ma kakva ljubav na prvi pogled, ja ne znam sada šta je to bilo. To je bilo sviđanje na prvi pogled. Kako čovjek da se zaljubi za pet dana, pa to je nemoguće, ja sam budala. Nisam ja sa njom bio 24 sata, mi nismo spavali zajedno, ona je nevina ušla u taj brak. Mi smo bili balavci, Dragica 18, a ja 22 godine. Ona mene nikada nije sputavala, uvijek me u svemu pratila. Za naš raskid mislim da je najveći krivac baš tih pet dana, nismo se dovoljno upoznali. Mi smo se sporazumno razveli, sve smo se dogovorili. Podijelili smo imovinu. Ja sam tada imao dvije kuće ovdje, kuću na moru i jedan biznis, pekaru. Ona je uzela te dvije kuće i pekaru, meni je ostala kuća na moru i nastavio sam dalje. Mi se nikada nismo posvađali, naša djeca nikada nisu čula da se mi raspravljamo. E sada, moram da priznam da je bilo malo problema kada sam se drugi put oženio, ženska sujeta je proradila - rekao je Miloš svojevremeno, pa je dodao da je nakon braka 4 godine bio slobodan.

Napadnuta supruga Slobe Radanovića

Napadnuta supruga Slobe Radanovića

- Gradio sam jedan dvorac, radio punom parom, nastupao... Posvetio sam se svim tim nekim stvarima, a onda sam upoznao moju Branku, s njom je prošlo više vremena nego s Dragicom, 15 dana. Branku i mene niko drugi nije spojio nego sam Gospod bog. Meni je njena jedna prijateljica pričala o njoj, znaš već kako idu te ženske priče... Lijepa je, dobra je, isto Bosančica, ali sam ja tada bio u nekom svom drugom filmu. Kada sam imao jednu nesreću, sve se promijenilo, otišao sam pod Ostrog i krenuo je novi život - govorio je on.


Тагови: