Прошла кроз праву драму

Наша пјевачица из ријалитија изашла са 43 килограма, имала је модрице по тијелу!

  • 24.02.2024. 12:37

Милена Ћеранић је велику популарност стекла учешћем у „Звездама Гранда“.

Након такмичења у музичком шоу у региону, она се ушла и у ријалити „Фарма“ заједно са својим тадашњим дечком и колегом Немањом Стевановићем.

Послије неког времена придружила им се и Немањина бивша дјевојка, Гранд балерина Драгана Милошевић. Фанови поменутог ријалити програма имали су прилику да свакодневно гледају свађе овог музичког пара.

Све то је лоше утицало на Милену, те се због притиска јавности својевремено обратила и психологу.

„Дуго нисам могла да причам о том ријалитију, јер је оставио озбиљне посљедице на мене, знаш буде ти криво што су те погрешно видјели, видјели су те онако како су ме медији представили. Истина ме никад није бољела, макар да јесам, никад се не бих љутила. Таква сам, болујем од зла, јесам зла, баш ме брига, зла сам себи нисам вама, или моји лоши поступци, лоше поступам према себи, а не према вама, ко сте ви да судите о било чему? Радила сам доста са психологом на томе и сада могу и јако сам поносна на себе, заиста због тога“, казала је пјевачица својевремено.

Због стреса који је претрпјела, из ријалитија је изашла са 43 килограма, а појавиле су јој се и модрице на задњици због костију које су јој искочиле након наглог мршављења.

Како тврди, представљена је као конфликтна особа која се није прихватала посла, што је према њеним ријечима неистина.

„Прво држала сам до себе као жене, држала сам до своје породице, није било интимних односа, ја сам препоносна на себе и жао ми је само што нисам неког претукла тамо. Заиста ми је јако жао, зато што су многи заслужили озбиљне батине, али у тренутку када смо тамо. Јер се не снађеш, некад се стварно не снађеш, ја сам имала тада први директан контакт са неким злим људима бре, ја нисам имала то у свом окружењу, не знам шта је. Притом су тако лупетарали, Милена не ради ништа и заиста је на тв-у тако изгледало зато што је увијек било интересантно гледати мене како се свађам и говорили су да ништа не радим. Ја сам радила као кобилица малена, све што је требало да се ради ево ја ћу, само зарад мира у кући, само да се не свађају, јер мени је било свађа до овдје. Колико год смијешно и апсурдно звучало ја нисам свађалица и не волим да се свађам, то ме јако потреса. Али умијем врло“, рекла је она својевремено за Мондо.

Пратите нас и путем Вибера