Ненамјерно?

Николина Пишек дигла руке и призором испод пазуха изненадила пратиоце

  • Извор: Агенције
  • 13.06.2024. 09:16

Од многих бисте и могли очекивати, али Николина Пишек је направила велико изненађење на друштвеној мрежи Инстаграм и дјелује да је ненамјерно.

Николина је објавила видео на којем се види како се уљепшава и прави сама себи фризуру уз помоћ фигара. Међутим, у једном тренутку морала је да подигне руке и тако је показала предио пазуха који је био необријан.

Судећи по дужини длака, није у питању само тренутна ситуација, дакле, недостатак времена, него изгледа да се Николина иначе не депилира, преноси "Србија данас".

Познато је колико Николина Пишек води рачуна о изгледу и на њој је увијек све беспријекорно, фризура, шминка, као и стил одијевања. Ипак, то се изгледа не односи на депилацију и у овом случају Николина воли да остане природна.

Полиција се огласила о тешкој несрећи код Приједора: Погинуо сувозач из пежоа, возач на УКЦ-у Српске

Полиција се огласила о тешкој несрећи код Приједора: Погинуо сувозач из пежоа, возач на УКЦ-у Српске

Међу познатим женама које не брију длаке су и: Бела Торн, Мадона и њена кћерка Лурдес, Парис Џексон, Карди Б, Мајли Сајрус, Емили Ратајковски.

"За мене су длаке на тијелу још једна прилика за жене да искористе своју могућност избора", написала је манекенка Ратајковски.

У чланку за "Харпер‘с Базар" из 2019, манекенка Емили Ратајковски је рекла:

"Понекад то што пуштам длаке на тијелу да ми израсту, уједно је то и оно што чини да се осјећам с*кси", након чега се појавила у доњем вешу с видљивим длакама испод пазуха.


Још једна глумица која није само уловљена у јавности већ поносно објављује фотографије својих длачица на друштвеним мрежама. Позната је по борби за женска права и подстицању жена да прихвате себе какве јесу, а не да подлегну друштвеним нормама да би биле прихваћене.

Мистериозни нестанак дјевојке у БиХ: Гдје је Тања Варајић?

Мистериозни нестанак дјевојке у БиХ: Гдје је Тања Варајић?

Џулија Робертс, америчка глумица, 1999. године покренула је праву "длакаву" лавину коментара када се на филмској премијери у Лондону појавила у уској, сјајној црвеној хаљини и с дугим смеђим длакама испод пазуха. Иако су ју многи нападали да не држи до себе, стручњаци су објаснили како длакави женски пазуси нису никаква новост. Још су давно прије у историји Холивуда глумице масовно пуштале длаке и то је био модни тренд и знак љепоте.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: