ATV

Samo dan u porodilištu 300 evra

Od cifre da vam se zavrti u glavi: Evo koliko je koštao porođaj Cecine snajke

 • Извор: Информер
 • 19.04.2023. 12:02

Bogdana Ražnatović, supruga Veljka Ražnatovića, porodila se prije dva dana i na svijet je donijela sina kom su dali ime Krstan.

Ceca Ražnatović je navodno za snajkin porođaj dala 616.000 dinara.

- Tako je izabrala privatnu kliniku u kojoj samo porođaj košta 450.000 dinara. To, međutim, nije cijeli trošak, jer je za jedan dan koji su Bogdana i mali Krstan proveli na intenzivnoj nezi platila još 38.000 dinara, a ako ostanu još četiri dana u porodilištu, kao što su planirali, izdvojiće još 128.000 dinara - otkriva izvor.

Na Arkanov rođendan: Porodila se Bogdana, evo kako će se zvati novi član porodice Ražnatović!

Na Arkanov rođendan: Porodila se Bogdana, evo kako će se zvati novi član porodice Ražnatović!

Ražnatovićeva je u svoju vilu pozvala najbliže prijatelje, a većina njih se latila mikrofona. Među prvima je došla kuma Viki Miljković, a zatim i Marijana Mateus, Aleksandra Mladenović, Joca Stefanović, Sanja Papić, Žika Jakšić, Marko Đedović, Marko Nikolić, Mirko Šijan, Marina Visković... kao i cijela porodica Rodić.

Ražnatovićeva se u jednom trenutku popela na stolicu, pila pivo i zapjevala: "Morem plovi jedna mala barka, a u barci kralja Petra majka"! Tati Veljku su pocijepali na desetine majica.

Kod Ražnatovića se slavilo do zore, Slobine pjesme Cecu vinule u nebesa

Kod Ražnatovića se slavilo do zore, Slobine pjesme Cecu vinule u nebesa

- Baš sam se napio, ali od sutra više neću da pijem, moram da se pripremam za meč. Presrećan sam što mi je Bogdana rodila još jednog sina - rekao je ponosni tata.

(FOTO: Printscreen)Pratite nas i putem Vibera!

 • 20:30 Филм: Тајна Николе Тесле (12+)

  Филм: Тајна Николе Тесле (12+)

 • 22:00 Серија: Немирни (12+)

  Немирни је србијанска телевизијска серија из 2023. године, темељи се према роману Марка Поповића, Један погрешан корак, а режирао ју је Дарко Николић.

 • 23:00 Серија: Мочвара (16+) (Р)

  Серија: Мочвара (16+) (Р)