Torta od 300 evra

Otkriveno koliko novca je Anastasija dala za rođendansku proslavu

  • Izvor: Srpskainfo.com
  • 25.05.2022.11:59

Mlada muzička zvijezda Anastasija Ražnatović večeras će proslaviti 24. rođendan u jednom prestoničkom restoranu, a na proslavi će biti njene kolege, porodica, prijatelji, kao i dečko Nemanja Gudelj koji je juče upoznao pjevačicinu porodicu.

Ražnatovićeva je nedavno počela da nastupa, a kako je pokrenula i svoj biznis i otvorila kozmetički salon, odlučila je da sama finansira proslavu za svoj rođendan. Za glamuoznu žurku Anastasija je dala pozamašnu svotu novca, oko deset hiljada evra, piše Kurir.

Ona je odlučila i da sama sve organizuje, počevši od dekoracije, do izbora hrane, pića, torte i drugih detalja.

Na trpezi će se naći sve i svašta, počev od raznih vrsta mesa, tjestenina, salati, pita, kao i slatki sto sa kolačima i osvježavajućim dezertima. Samo za ovu stavku dala je oko dvije hiljade evra.

Nešto više, oko tri hiljade evra, koštaće je piće. Služiće se sokovi, cijeđeno voće, razni alkoholni napici, kokteli, ali i skupocjena vina i šampanjci.

I torta će biti na nekoliko nivoa i košta približno 300 evra, a tu su i muzičari, odnosno bend koji će pjevati, za koji je iskeširala približno dvije hiljade, zatim najam lokala, dekoracija, vatromet… Ona se potrudila da iznenadi i svoje goste, pa će svako od njih dobiti simboličan poklon.

Iako se Ceca ponudila da plati kćerki žurku, Anastasija to nije željela, već je odlučila da sama finansira.

"Anastasija je jako uzbuđena, već desetak dana se bavi organizacijom kako bi te večeri sve besprekorno funkcionisalo. Učestvovala je u svim segmentima, od izbora muzike do dekoracije, ali i torte", rekao je izvor za gorenavedeni list.

Inače, fudbaler Nemanja Gudelj je sinoć upoznao Cecu Ražnatović, majku njegove djevojke Anastasije Ražnatović.

Upoznavanje Cece Ražnatovića i Nemanje Gudelja palo je u njenoj vili na Dedinju, a poznati sportista došao je u društvu majke, sestre i brata.