Беба Ема

Овако данас изгледа кћерка Роса и Рејчел из "Пријатеља"

  • 03.05.2024. 11:41

Беба Ема је у серији била кћерка Роса (Дејвид Швимер) и Рејчел (Џенифер Анистон). Међутим, многи не знају да се заправо радило о двије дјевојчице близанкиње.

Дјевојчицу Ему су утјеловиле сестре близанкиње Ноел и Ками Шелдон. Многи се изненаде кад схвате колико је времена прошло и да Ноел и Ками данас имају 22 године.

Многи након завршетка емитовања "Пријатеља" више нису чули за њих, али су се оне наставиле појављивати у серијама и кратким филмовима. Активне су на друштвеним мрежама и често дијеле фотографије, а воле путовати. И даље се баве глумом. Недавно су дипломирале на Универзитету у Калифорнији.

Ситком "Пријатељи" једна су од најпопуларнијих серија свих времена, а прати животе шест ликова: Рејчел (Џенифер Анистон), Монику (Кортни Кокс), Фиби (Лиза Кудров), Џоија (Мет ЛеБланк), Чендлера (Метју Пери) и Роса (Дејвид Швимер), који желе остварити своје снове у великом граду Њујорку и спонтано постану пријатељи за цијели живот.

Рејчел се жели бавити модом, Моника сања о куварској каријери, Џои даје све од себе да постане славни глумац, Рос је палеонтолог који никако да оствари срећу у љубави, Фиби је уистину имала тежак живот, но то је не спречава да буде једна од најпозитивнијих особа у серији, а Чендлер ради у великој корпорацији и има саркастичан поглед на свијет.

Пратите нас и путем Вибера