Rijaliti

Ovo je kuća Anđele iz Zadruge koja se spetljala sa bivšim robijašem Zvezdanom

  • Izvor: Kurir
  • 31.01.2023.11:52

Anđela Đuričić, od omiljene smjerne djevojke, preko noći postala je najomraženija osoba u Bijeloj kući zbog veza sa Zvezdanom Slavnićem, koji je javno ostavio suprugu Anu Ćurčić zbog nje.

Lijepu Anđu iz Crne Gore javnost je upoznala u petoj sezoni rijalitija "Zadruga".

Ona je privukla veliku pažnju svojim ulaskom, i trenutno važi za jednu od najatraktivnijih učesnica, iako se o njenom životu zapravo malo zna.

Na mreži se pojavio snimak Anđeline porodične kuće u kojoj je odrasla.

Kuća je veoma prostrana, dvospratna i moderna. Fasada kuće je boje nara, a udobno je smještena na samoj obali Jadranskog mora.

Cijelu kuću obavija masivna ograda od kamena, a poseban ukras su gipsani lavovi na ulazu.

Nekada je u prizemlju postojala prodavnica, koja je bila neko vrijeme izvor prihoda porodici, a danas se izdaje kao smještaj turistima. Komšije tvrde da oni od toga vrlo fino žive.

Prijatelji s kojima je išla u školu ne mogu da vjeruju da je to ona Anđela s kojom su dijelili klupu u Srednjoškolskom centru "Ivan Goran Kovačić" na Savini.

"Ovo nije Anđela koju sam ja poznavala. U šoku sam ne samo ja, već svi koji smo je poznavali. Ona je bila povučena. Smjerna djevojka. Tiha, mirna i čedna. Bila sam iznenađena kada se prvi put pojavila u 'Zadruzi'. Ne znam ni kako je stigla do rijalitija. A ovo što je uradila sa starijim muškarcem, još pri tome robijašem, nikako ne mogu da shvatim", rekla je za "Kurir" drugarica s kojom je išla u školu.