Rijaliti mimo kamera

Pjevačica objavila da je Miljana preminula, Marija Kulić pobjesnila

  • Izvor: Telegraf.rs
  • 08.08.2022.20:00

Marija Kulić, majka rijaliti učesnice Miljane Kulić, prokomentarisala je objavu pjevačice Saške Karan u kojoj je napisala da je Miksi umrla, a nakon toga je objasnila o čemu se zapravo radi.

Rijaliti učesnica i pjevačica Saška Karan objavila je na društvenoj mreži Instagram fotografiju na kojoj piše da ja Miksi umrla. Svi su pomislili da misli na Miljanu Kulić, koja se nalazi u teškom stanju u KC Srbije, a koju je pjevačica i nedavno komentarisala.

Na tu temu, sada se oglasila Marija Kulić, bijesna i zgrožena pjevačicinim postupkom.

– Ta žena je za Toponicu! Po nju, stvarno, treba da dođe policija i odvede je u ludnicu, da je psihijatri ispitaju i zatvore! Možda je opasna za okolinu, ako je spremna da objavi nešto tako. Sram je bilo! Ima i ona ima bolesno dijete koje ima problema sa srcem. Tako da se igra sa informacijama o mom djetetu koje se bori za život!? To može samo zla i nenormalna osoba. Ta žena se stalno “kači” na moju Miljanu, ne znam zašto. Kako možeš da pljuješ po nekome dok se taj neko bori za život?! Zgrožena sam, zaista – rekla je Marija ljuto i vidno uznemireno.

Pa je priznala kako se ona trenutno osjeća.

– Nije mi dobro, pogotovo kada sam vidjela ovo. Mi niti spavamo, niti jedemo, samo čekamo da nam jave da li je Miljana dobro. Nemam riječi za ljekare u Beogradu i Nišu, sjajni su. Brinu o njoj sve vrijeme, svaka im čast! Nigdje nisam vidjela ovakvu bolničku njegu kao ovdje – rekla je Marija.

Otkrila je i da li se čuje sa kćerkom.

– Nažalost, nemam nikakvu komunikaciju sa njom, jer su telefoni strogo zabranjeni, ali me doktori redovno obavještavaju o njenom zdravstvenom stanju. Samo da ona bude dobro, sve ostalo ćemo lako, piše Telegraf.

"Mixi je nažalost umrla. Preseo mi je odmor, javili su mi da ipak posle svega nije izdržala. Užas, užas", napisala je Saška koja se podlo opravdala zbog ove sporne objave.

– U pitanju je pas moje komšinice u Beogradu. Pas se zove Miksi. Nisam mislila na Miljanu Kulić, ne daj Bože. Njoj bih poručila da izdrži – rekla je Saška za pomenut medij.