ATV

Халид Бешлић

Познати пјевач открио како је почела његова љубавна прича

 • Извор: Телеграф
 • 12.02.2024. 14:32

Познато је да је љубавна прича Халида Бешлића и његове супруге почела када и његова блистава музичка каријера, ај пјевач је сада испричао како су се њих двоје заправо упознали.

"Жену нисам упознао на наступу. У једној кафани гдје сам наступао, на улазу у Сарајеву... ту је радила моја свастика, била је куварица, и она ме је упознала са женом. Она није излазила по кафанама. Када смо се упознали видио сам да је то то, забављали смо се пола године и одмах послије тога смо се вјенчали. Ето, толике године функционишемо и дан данас. Било је тешких година у нашем односу, али све смо превазишли... када смо били млађи то је некако и нормално", почео је Халид.

Пјевач и Сејда имају сина Дина, а разлог што нису могли да имају још дјеце, је тај што је његова жена имала тумор на јајнику, преноси Телеграф.

"Ја нисам осјетио тренутак када сам био отац. Имам само једно дијете. Моја жена је имала проблема са јајницима и због тога нисмо могли да имамо још дјеце. Имала је тумор на јајнику, то смо ријешили операцијом и то је била посљедица. Њима никад ништа није фалило... ја сам стално путовао, радио... не можете се бавити музиком, а да будете стално кући, зато кажем да нисам осјетио те тренутке на прави начин", био је искрен Бешлић.

Халид је открио и да ли му нешто недостаје у животу.

"Младост ми недостаје! Вријеме пролази... то се неће вратити, али ми младост не остаје. Што се тиче колега, многи ми недостају... Моја генерација нас полако напушта, немаш сада с ким попити кафу. Има ту оних млађих, али не иде да ја будем са њима. Највише ми недостају Кемал Монтено и Давор (прим.аут. Даворин Поповић)... са њим сам био јако близак. Растао сам са њима. Ми смо били кафански људи, фале ми", закључио је он са тугом у гласу.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.