ATV

YouTuber

Poznato ko je Baki Prasetu zapalio lokal

  • Izvor: Blic
  • 01.02.2023. 08:55

Poznati YouTuber Baka Prase, čije je pravo ime Bogdan Ilić, prije nekoliko dana je obavijestio javnost o tome da je zapaljen lokal na Tošinom bunaru koji nosi njegovo ime, navodno zbog dugovanja žestokim momcima.

Sada je stiglo zvanično saopštenje iz MUP-a, a protiv tridesetčetvorogodišnjeg muškarca će biti podnijeta krivična prijava.

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Odjeljenja za istraživanje eksplozija, požara i havarija, u saradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom, podnijeće krivičnu protiv tridesetčetvorogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti. On se sumnjiči da je 16. januara ove godine u noćnim satima, u Ulici Tošin bunar u Zemunu, namjerno izazvao požar u jednom ugostiteljskom objektu", zvanično je saopštenje MUP-a.

Baka Prase je ubrzo nakon ovog incineta istakao da je lokal ponovo osposobljen za rad, a zatim se pohvalio luksuznom nekretninom u Beogradu na vodi.

Kako je napisao uz video koji je objavio na svom YouTube kanalu, stan vrijedi milion evra i prostire se na 200 kvadratnih metara, a u pitanju je penthaus s pogledom na reku Savu i Novi Beograd, prenosi "Blic".

Tagovi: