Farma

Prevarila muža pred kamerama, vratila mu se pa ga opet prevarila - oglasio se Dejan

  • Izvor: Telegraf.rs
  • 26.01.2022.21:03

Nakon Dalilinog gostovanja, u emisiju "Radio amnezija" stigli su i Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić, koji su sinoć nakon žurke imali jako prisan odnos u njenom krevetu, što je Dalili posebno smetalo, te je na svog bivšeg supruga prosula punu pepeljaru.

"Deki, svjedoci smo toga da je Dalila izjavila da bi ona voljela da može da se izjednači sa tobom, a ona jutros provela vrijeme sa Carem, gdje su bili prisni", započeo je Bane razgovor.

"Ne znam šta bih ti rekao, mislim da je to neiskreno. One suze nisu bile zbog mene, bile su na silu, nisam se ja prosvjetlio nego ja sebi ne mogu da priznam istinu, teško je prihvatiti surovu realnost. Zamisli kakva je manipulacija bila kada je treći put htjela pomirenje samo da bi njemu tjerala inat. Ja sam uvek govori da hvala Bogu pa imaju video-snimci".

"Kada sam otišao na cigaru vidio sam kako se češu, vamo, tamo... Lijepa vremena za mene ne postoje, ona je pričala neke stvari da kod mene izazove reakciju iz zlobe, sujete i pakosti, a ne iz ljubavi. To što je bilo u pušionici to je bilo bez razloga... Ja imam pravo da se smuvam sa nekim, ali nisam emotivno čist i ne želim da manipulišem nekoga niti da zavlačim. Ja sam neko ko je iskren, ne želim da lažem i petljam, radim sve kako osjećam. Sa svoje tačke gledišta ovdje mi veza ne treba. Nisam čist sam sa sobom. Kako da ti kažem, ja sam svjestan svega, ne mogu da presječem emociju, ja sam govorio da ona kada je plakala, nisam prilazio jer je to bilo lažno. Pravila je problem da bi se ja osjećao loše. Sve što radi, radi lažno. Ponosan sam na sebe jer nisam poklekao, ali opet dok se ne opečeš ne znaš. A zamisli da nisam dao drugu šansu".

"Aleks juče napravila neku hranu, ona mi prijeti da ako jedem ne znam šta. Poslije mi ukrala parfeme, pa pare za žurku. Krenula žurka ja plešem sa svima, nisam ni obraćao pažnju na njih", pričao je Dejan.

"Provocirala me je, za vrijeme žurke me gurne, ja uđem u pušionicu, ona: 'Bujanovac, ku*va', ja nisam mogla da ćutim, nije moralna. Ja da sam najgora, ona to ne može meni da priča. Sa Dejanom nisam imala ništa, ona nema pravo da njemu prebacuje ništa", izjasnila se Aleks.

"Dejane, ti si treće mjesto kao neko ko je spreman da preuzme rizik", rekao mu je Bane.

"Jeste, ja sam prekinuo odnos sa Sandrom i Markom, žao mi je zbog toga, krivo mi je jer mi se drugi put desi da mi se porodica vrati i prijatelji koji su me izvukli iz svega, ja nisam znao kroz šta sam sve prošao, a drago mi je što su opet tu. Ljudi koji su školovani i koji tako pričaju mnogo mi znače, sad mi se srce stisnulo, ali mi je mozak na prvom mjestu i sa njim baratam", bio je iskren Dejan, prenosi "Telegraf.rs".