Не бисте је препознали!

Процурила фотка Јелене Јанковић, овако данас изгледа

 • 27.02.2024. 10:49

Јелена Јанковић, некада једна од најбољих тенисерка свијета, води миран, породичан живот, далеко од очију јавности.

Посљедњих година се ријетко појављује у јавности. По завршетку каријере Јелена се посветила  породици. У априлу 2021. године добила је ћеркицу Уну из брака са угледним доктором Бранком Бараћем.

Ријетко је виђамо, па је коначно на Инстаграму "испливала" једна фотка наше бивше тенисерке. Одао је пријатељ док је била у Дубаију, пошто је почетком године објавио њихову заједничку фотографију. Јелена је била, као и увијек, насмијана, беспрекорно обучена, изабрала је лежерну комбинацију, једноставан плави комплет. Сакрила се иза тамних наочара, можда је не бисте препознали да је прошла поред вас, преноси Информер.

Јелена је посљедњу објаву на друштвеним мрежама имала управо из Дубаија, и то из 2020. године, па је интересантно видјети како данас изгледа. Нема је на јавним догађајима, а ријетко се оглашава у медијима, није ни активна на друштвеним мрежама.

- Јурим за дјететом, живот се тотално промијенио. Више нисам ја приоритет, нити моје обавезе, него дијете. Сад је тако. Заснива се све на томе шта њој треба, да њој обезбиједим његу и бригу, брига о дјетету је увијек ту. Трудим се да будем добра мајка, да будем посвећена, она ми је сада најбитнија - рекла је у једном интервјуу Јелена.

(Фото: Принтскрин Инстаграм)


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 20:00 Лутрија РС, Лото

  Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

 • 20:10 Емисија: Прича се

  Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

 • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

  '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

 • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

  ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 22:35 Вечерње вијести

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

  '''Серија: Ред Рок (12+)