Pjevačica

Prve grudi srpske estrade pod tušem: Jana se skinula u kupaći

  • Izvor: mondo
  • 25.01.2023.18:30

Pjevačica Jana Todorović već nekoliko dana uživa s porodicom na odmoru na Maldivima, a nakon što je oduševila pratioce jednim plesom na kiši s kišobranom u ruci, "kraljica bakšiša" je pokazala i kako izgleda u kupaćem kostimu, i to pod tušem. 

Jana se skinula u jednodelni crni kupaći i ispozirala dok se tuširala, a pretpostavljamo da ju je snimao suprug, s kojim najčešće odlazi na odmor i s kojim je 25 godina u srećnom braku. 

Primjetno je da je Jana dosta smršala, pisali su mediji čak 20 kilograma, i da izgleda odlično, a što je danas prava rijetkost na estradi - i prirodno.

Poznato je da nosi titulu najvećih prirodnih grudi na estradi, pa je i ovog puta pokazala atribute, a kupaći kostim je savršeno istakao njene obline.

Pjevačica je dobila pregršt komplimenata i lajkova, a poručili su joj: "Prelijepa", "Kraljice, uživaj", "Nema ljepše i zgodnije"...

Jana i njen suprug su sa kćerkom krajem prošle godine boravili i u Dubaiju, a tada su boravili u raskošnom smeštaju u kojem jedna noć košta 40.000 dinara, prenijeli su tada mediji. 

Tagovi: