"Подсјећала ме је на..."

Саша Поповић открио како је почела Александра Пријовић

 • 27.11.2023. 22:16

Саша Поповић, креативни директор Гранда чији популарни шоу "Звезде Гранда" тражи музичке таленте још од 2004., проговорио је за о учествовању Александре Пријовић у том шоуу.

Појављивање на сцени

- Па видите за Александру Пријовић то је нешто, то је заиста нешто невјероватно. Александра Пријовић, то што је направила, то ме подсјећа на Лепу Брену и Слатки грех, на 1983. годину кад је оно исто пукло и кад смо радили невјероватне концерте - присјетио се Поповић бенда који је основао и који је пратио Лепу Брену, с чијим посинком Филипом Живојиновићем је Александра у браку од 2018. године.

Љуба Перућица коначно открио разлог раскида са Александром Пријовић

Љуба Перућица коначно открио разлог раскида са Александром Пријовић

- Е то се сад исто догодило и с Александром. Она је први пут дошла на аудицију 2011. године у Суботицу. Имала је 15 година, и ја сам одрадио тај кастинг с њом, то је била још она варијанта кад је било 40-50 такмичара укупно, и она је прошла неколико емисија, неколико кола. Мислим да је прошла чак једно 4-5 емисија. Тада није био жири који је одлучивао, сваке суботе је био други жири. И у једном тренутку искључиво су гласали гледатељи и она је испала. Она се толико разочарала. Ништа - прича Поповић за Блиц.

- И сад долази сљедећа година и ја сам ту опет радио кастинг с 18 дјевојака и требале су још двије. И онда сам узео бараж из прошле године, ко добије највише гласова и још те двије дјевојке да попунимо за ту сезону.

Познато колико је Александра Пријовић зарадила од посљедњег албума

Познато колико је Александра Пријовић зарадила од посљедњег албума


И секретарица зове Александру, она је била у Белом Манастиру, каже: „Нећу се такмичити, ето испала сам, једноставно народ није гласао за мене“. И неће, и ја сам онда узео слушалицу и кажем: „Слушај, Александра, ово ти је посљедња шанса, дођи, па шта буде, прођеш, прођеш“. И те године је прошла она и Андреана Чекић и онда у тој 2012-13. је била фантастична - говори Поповић.

Након распроданих концерта широм регије, Александра је постала тема друштвених мрежа, па се тако појавила снимка на ТикТоку њеног првог представљања у „Звездама гранда“.

Пратите нас и путем Вибера

 • 13:25 Телетрговина

  Телетрговина

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 14:15 Серија: Авиоџије (Р) (12+)

  'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.