"Идемо јако!"

Сека Алексић пружила подршку Драгани Мирковић

 • Извор: Телеграф
 • 03.04.2024. 10:28

Сека Алексић подијелила је на Инстаграму дио из интервјуа Драгане Мирковић који је дала након признања да се разводи од Тонија Бијелића.

- Нисам погријешила без обзира на све, и што је било и што ће бити. Ја сам задовољна. Имам двоје дивне дјеце, остала сам присебна, остала сам нормална, остала сам вриједна. И даље радим као да немам ништа, стварно, зато што сматрам да човјек треба да ради, а у овом моменту радим да бих другима помогла - говори Драгана у снимку, у интервјуу за 24сата.хр.

Сека је уз снимак ове њене емотивне изјаве уз емотикон срца написала само двије ријечи којима јој је пружила снажну подршку.

- Идемо јако! - поручила јој је Сека.

Подсјетимо, ове двије пјевачице нису разговарале дуже од деценије.

Први сусрет пред камерама након помирења пјевачице су имале на снимању новогодишњег програма ДМ Сат телевизије, у новембру 2022.

- Нису то биле ратне сјекире, ми смо се наљутиле, ја сам била тврдоглава јер нисам крива, а Драгана је то дивно објаснила, како је жена рекла, тако је било. Код мене су године учиниле своје и сматрам да истина увијек изађе на површину, ја сам пресрећна што сам данас овдје. Тони ме је назвао, рекла сам да ћу доћи, срећна сам што сам дио овога - рекла је тада Сека Алексић, а онда је изнијела своју страну и Драгана.

- Нама је увијек било забавно и лијепо када смо се виђале, ја сам је готивила што је луцкаста. Морам да кажем, ратне сјекире, помирења, не иде уз ову причу, када се неко свађа онда је то 'закопавање'. Између нас није било ниједне ружне ријечи, то је просто приватно. Нас су медији завадили, ја сам погријешила што сам повјеровала, а она што се наљутила. То су тада паметно одрадили, било је са више страна - казала је Мирковићева.

Драгана Мирковић уживо у емисији проговорила о разводу од Тонија Бијелића

Драгана Мирковић уживо у емисији проговорила о разводу од Тонија Бијелића


- Ми никада нисмо рекле нешто ружно једна за другу па да смо то сада погазиле. Просто није тако, до сада није дошло до овога само зато што се није указала прилика и ово је чак случајност. Да смо се среле десило би се и раније.Чак је њу Тони срео преко љета и рекао ми је да су се лијепо испрчали, мени је баш било драго - додала је Драгана.

- Закопале ратне сјекире је мало груба ријеч, једноставно иако то људима дјелује немогуће, и код нас се дешава да се неко наљути па да се помиримо, све је то нормално. Срећна сам да никада нисмо рекле ништа лоше, и то је доказ да је све то била велика глупост. Не бих давала превелики значај томе, мислим да смо у дубини своје душе обје опростиле и јако сам срећна што сам овдје. Ово треба да буде примјер другим људима, како треба да се опходе колегама - рекла је Сека.

- Постоје разне и велике ствари међу људима, али кад се дешава нешто намјештено лако се прелази преко тога. Није битно колико се дуго нисмо видјеле, чак се нисмо ни среле у неком тренутку, а био је потребан један мали тренутак да пређемо преко свега - закључила је тада Драгана.

Пратите нас и путем Вибера

 • 12:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

  ''Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

 • 12:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

  ''Емисија: На ивици терена (Р)

 • 13:30 Емисија: Аграр (Р)

  ''Емисија: Аграр (Р)

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.