Leskovac

Sloboda Mićalović otkrila zašto više ne ide u rodni grad

  • Izvor: Agencije
  • 02.03.2022.09:46

Glumica Sloboda Mićalović se zbog snimanja filma "Bilo jednom u Srbiji" poslije mnogo godina vratila u svoj rodni grad Leskovac

Ona je sada podijelila utiske o posjeti gradu u kojem je rođena i u kojem je odrasla, ali koji već godinama gotovo da i ne posjećuje.

"Već dugo ne živim u Leskovcu, poslednjih nekoliko godina ga i ne posećujem jer tamo nemam više nikog svog. Trebalo mi je vremena da se naviknem na činjenicu da boravim u hotelu. Nisam prvo mogla da osvestim da sam tu, imala sam utisak kao da sam u nekom drugom gradu koji mi je jako poznat. Ljudi su se promenili, čitava jedna generacija je otišla, došli su novi klinci. Moji prijatelji su uglavnom po Evropi, povremeno se nađemo dole i prisetimo raznih događaja", ispričala je glumica prenosi Kurir.

Ona se osvrnula na jedno posebno mjesto, koje za nju ima veliki značaj, te navela da je imala veliku želju da ga posjeti.

"Bilo je divno što sam za dvadesetak dana, koliko sam provela na setu, obišla sva ona draga mesta na kojima nisam dugo bila. Imala sam potrebu da posetim crkvu u kojoj su me roditelji krstili. Jedva sam je pronašla, iako znam da je u selu Vučje pored grada. Obilazila sam okolinu, gde su roditelji znali da sestre i mene vode na izlete i vikende. Dirljivo je kad vidiš opet sve to odakle si krenuo i uspeo nešto da uradiš, onako kako si zacrtao", iskreno je rekla Sloboda.