Čeka operaciju

Slobodan Vasić primljen u bolnicu

  • Izvor: Agencije
  • 27.01.2022.18:19

Pjevač Slobodan Vasić danas je sa porodicom došao u bolnicu, u kojoj treba da se operiše i smanji želudac.

Sloba navodi da se za operaciju najviše odlučio iz zdravstvenih razloga, a i zbog toga što mu je u posljednje vrijeme postalo "teško" da nastupa, jer se brzo zamarao zbog viška kilograma, a sada otkriva utiske pred ispitivanje i samu operaciju.

"Nemam tremu, više sam uzbuđen zbog svega, jedva čekam da sve to dobro prođe. Imam višak kilograma koji mi smeta, a imam i visok pritisak, pa je sve to povezano. Odlučio sam da se toga riješim", priča Sloba.

Pjevač će prvobitno biti na ispitivanju dva dana, a tek onda će biti izvršen hirirški zahvat.

"Prvo sam dobio 25 kilograma otkako sam ostavio cigarete, a ostalih 20 od jela, naravno. Čuo sam se sa Darkom Lazićem više puta, rekao mi je ono kroz šta je on prošao", priča Vasić, pošto je njegov kolega, pjevač Darko Lazić, uradio isti zahvat.

"Ja sam pozitivan inače u životu jako i u ovom slučaju se nadam da će biti sve kako treba. U pravim sam rukama", dodao je Sloba.

Pjevač je istakao i to da njegova supruga prvobitno nije bila za ovakav potez, ali je ipak popustila.

"Supruga prvobitno nije bila za to, a tek poslije se privikla na moju odluku. Pokušavao sam sa dijetama, ja nisam karakter što se tiče hrane, gurman sam, držim restoran u Aranđelovcu. Što se tiče vježbanja, imam previše kilograma da bih vježbao, stradaju zglobovi, nije jednostavno", priča pjevač.

Sloba Vasić se dugo razmišljao na ovaj korak, ali doktor mu je ulio povjerenje te je istakao da nema prostora za paniku i strah. Ono što je jako važno jeste da je publika, i cijela porodica uz njega.

Podsjetimo, ova operacija je u posljednje dvije godine postala veoma popularna, a prije Vasića nju su uradili Darko Lazić, Indira Aradinović Indi i drugi.

Tagovi: