ATV

Сви погледи иду ка доле

Снимак са наступа Милице Павловић залудио јавност: "Жено, је л имаш гаћице?"

  • 05.11.2023. 09:58

Милица Павловић била је до скоро ватрена плавуша, а сада је поново вратила своју боју косе и одушевила велики број фанова.

Наиме, Милица је позната као неко ко је ватрен и енергичан на сцени, а може се чути да на наступима буквално оставља своје срце. Међутим њен стајлинг на једном од посљедњих наступа дигао је праву буру на мрежама.

Милица је играла и увијала се у дугој плавој хаљини, која је са стране имала огроман прорез преко стомака и кукова, а због оваквог издања нико није остао равнодушан.

Подсјетимо, Милица Павловић и Аца Лукас заједно су снимили дует за пјесму "Kидаш ме", међутим, након сарадње њихови односи су захладнели, те данас немају апсолутно никакав контакт. Милица Павловић на ову тему проговорила је у емисији "Амиџи шоу".

- Надам се да је добар човјек, каквим сам га сматрала, и да никоме више неће урадити нешто тако као што је урадио мени- рекла је Милица кратко.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:00 Серија: Немирни (12+)

    Немирни је србијанска телевизијска серија из 2023. године, темељи се према роману Марка Поповића, Један погрешан корак, а режирао ју је Дарко Николић.

  • 23:00 Серија: Мочвара (16+) (Р)

    Серија: Мочвара (16+) (Р)