ATV

Покренута тужба

Софија Вергара дужна радницима 1.7 милиона долара

 • Извор: Глас Српске
 • 07.12.2023. 14:00

Извођачи радова који су реновирали вилу Софије Вергаре у Лос Анђелесу тужили су глумицу јер им, тврде, није платила више од 1,7 милиона долара.

 У тужби која је достављена и магазину Пеопле, наводи се да је фирму Ресиде Цустом Хомес 27. новембра оптужила Вергару да им није платила двије фактуре послане у марту и јулу 2023. године за довршене радове на кући, и то у укупном износу од 1.700.492.64 долара. Уз то, оптужили су глумицу за кршење уговора, превару и намјерно мијешање у уговорне односе.

Наиме, Вергара је ангажовала фирму Ресиде Кастм Хомес у априлу 2022. да јој реновира кућу, а твртка је, према договору, посао довршила до децембра 2022. Затим их је глумица наводно тражила да направе додатне радове. У тужби се наводи и да је глумица "имала агресивне испаде и да је понижавала, исмијавала, узнемиравала и покушавала застрашити њихове запосленике".

"Моја клијентица је уложила жалбу извођачу радова неколико мјесеци прије подношења ове лажне тужбе. Потраживања Софије Вергаре односила су се на значајно прекомјерно наплаћивање од стране Ресидеа, неквалитетан и немаран рад те одуговлачења, за што је тражила одштету већу од 5 милиона долара. Увјерени смо да ће мој клијент побиједити у овом спору", навео је одвјетник славне глумице у саопштењу за Пеопле.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 07:00 Емисија: АТВ јутро

  Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

 • 09:00 Серија: Превртљиво срце (Р)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:45 Телетрговина

  Телетрговина

 • 11:00 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

  Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.