Марина Тадић

Српска пјевачица упала у велике проблеме након кредита

  • Извор: Информер
  • 14.05.2024. 21:13

Пјевачица Марина Тадић имала је велике финансијске проблеме када је за вријеме пандемије одлучила да новац уложи у приватни бизнис, због којег је завршила у дуговима.

Марина се повукла са естраде када је 2019. године остала трудна са кћерком Вером, коју је донијела на свијет почетком 2020. године.

Како је сама рекла, жељела је да се максимално посвети насљедници, а недавно је открила да је кућа на Авали, коју је у то вријеме пазарила и коју изнајмљује за различита славља, изискивала велика финансијска улагања.

"Због те куће сам банкротирала! У сваком послу је тако, прво даш паре, па се надаш да ће ти се вратити, а ја сам дала све што сам имала", рекла је пјевачица тада за "Информер".


Огласила се полиција о филмској пљачки у Бањалуци

Огласила се полиција о филмској пљачки у Бањалуци

Она је тада подигла кредит и сав новац који је имала уложила је у своју замисао.

"Без претјеривања, сав новац сам уложила у нови посао. Још сам у кредиту, који још увијек отплаћујем и ко зна до када ћу. Али не жалим, мислим да сам уложила у праву ствар. Никада нисам говорила о новцу и не желим да кажем колико сам уложила, важно је да је то нешто што ће мени у будућности доносити не само зараду, већ и задовољство", рекла је Марина том приликом.


Проговорила мајка осумњиченог за убиство Данке

Проговорила мајка осумњиченог за убиство Данке


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: