Лото дјевојка

Сузана Манчић добила минималну пензију

 • Извор: Мондо.рс
 • 06.12.2023. 09:02

Водитељка Сузана Манчић, која је каријеру почела као чувена "ЛОТО дјевојка", тачније водитељка игре на срећу која и данас траје, открила је да је добила рјешење о пензији.

Ову вијест је Манчићева подијелила с новинарима на једном престоничком дешавању, када је открила и да је износ пензије који ће убудуће добијати минималан.

"Данас сам добила рјешење о пензији. Свечано објављујем. Од данас сам пензионерка. Хвала Богу. То сам чекала. Пензионерске дане планирам да проведем 'лаганица'. Са пуно уживања. Ја волим живот, волим да путујем, музику. Имаћу времена за све. Што се износа тиче - минималац за минималац! Али, ја сам свих ових година паметно улагала и немам чега да се бојим", рекла је водитељка.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

  'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Наша Српска

  Наша Српска