Otvoreno progovorila

Suzana Mančić otvorila dušu o pretpljenom nasilju

  • Izvor: Agencije
  • 06.12.2022. 16:53

Poznate dame su veoma često na meti raznoraznih kritika, osuda, ali i psihičkog zlostavljanja putem društvenih mreža. U takvoj situaciji se našla i popularna voditeljka Suzana Mančić koja je prvi put otvoreno govorila o traumatičnom iskustvu.

Naime, nepoznati muškarac progonio je telefonom, slao joj uznemirijuće i prIJeteće poruke koje su vremenom postajale sve opasnije. I ne samo to, da stvar bude još jezivija takve poruke počele su da stižu i njenim nasljednicama.

"Ne znam kako je taj čovek uspeo da pronađe moj broj telefona. Zahtevao je da se vidi sa mnom, a kako sam shvatla sa kim imam posla, nisam odgovarala ni na poruke, ni na pozive. Međutim poruke su iz sata u sat bile sve opasnije. Pisao je da zna gde živim, kuda se krećem, da mi je glava u torbi, da nigde nisam sigurna. Užasno sam se uplašila, pre svega za bezbednost dece jer je delovalo da je ta osoba spremna da pretnje ostvari. Da stvar bude još gora, tada mi je neko zapalio auto ispred kuće, pa je proganjanje samo prelilo čašu. Onda sam se obratila policiji", počela je priču Suzana.

Međutim, stvari ni tada nisu pošle po planu budući da ni prijava nije pomogla da se on zaustavi.

"Svoju agresiju posle toga i bes preusmerio je na moju koleginicu i prijateljicu Draganu Katić, što je grozno. Strašno je kada te neko dovede u situaciju da živiš u strahu. Stalno si u grču", objasnila je.

Od kada su društvene mreže u ekspanziji, situacija sa psihičkim zlostavljanjem sa kojim se susrela Mančićeva, postala je sve gora. Uprkos godinama i životnom iskustvu, čovjek ne može da ostane imun na prijetnje, pa makar bile i bezazlene.

"Agresija i besa će uvek biti, ali moramo nekako da ih sprečimo, ne da se od njih branimo. Ukoliko vam se dogodi nešto loše, ako vas neko vrea, maltretira ili preti, treba odmah da reagujete", poručila je voditeljka za Gloriu.


(GrandTV)


Tagovi: