Da vrati sinove

Tanja Savić o Nataši Bekvalac: Mnogo mi je pomogla

 • Извор: Агенције
 • 28.03.2023. 15:33

Folk pjevačica Tanja Savić žali što se nedavno na muzičkom festivalu u Trebinju mimoišla s pop koleginicom Natašom Bekvalac jer je imala želju da je bolje upozna, jer joj je popularna novosadska Barbika pomogla kad joj je bilo najteže u životu.

Naime, Bekvalčeva se Savićki našla u vrijeme kad se borila da vrati sinove u Srbiju i to joj ne može nikada zaboraviti.

"Nataša je osoba koja mi je mnogo pomogla da vratim decu jer mi je u to vreme dala jedan veoma bitan kontakt", rekla je Tanja.

Inače, kako Tanja tvrdi, Nataša i ona se s vremena na vrijeme čuju, ali nikad nisu imale prilike da se bolje upoznaju iako ju je ona i javno podržala dok je vodila borbu za djecu.

"Ta priča mi je veoma potresna i emotivno reagujem kada čujem da je majka na silu odvojena od dece. Čula sam se sa Tanjom, razgovarale smo o njenom slučaju i pokušala sam da razumem tu njenu izuzetno komplikovanu situaciju. Često mi se javljaju žene koje su žrtve nasilja, koje prolaze kroz slične stvari kao i Tanja i svima im kažem jedno - pravna borba je jedini način. Iz ličnog iskustva mogu reći da je ova zemlja, kakva je, takva je, ipak ima neke zakone koji se poštuju i sudove koji su spori, ali ipak, u većini slučajeva, pravedni. Tako da, dobar advokat i u borbu bez odustajanja, to je moj savet", poručila je tada Bekvalčeva.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Чаролије Републике Српске (Р)

  'Чаролије Републике Српске (Р)

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.