Pjevačica

Tanja Savić otkrila kako je došla do savršene kilaže

  • Izvor: Telegraf.rs
  • 06.10.2022.09:19

Pjevačica Tanja Savić, posljednjih nedjelja bacila se na "ozbiljnu" dijetu kako bi svoju liniju dovela do savršenstva, a sada je otkrila i šta joj je svakodnevno na meniju.

Tanja koja je imala 60 kilogarama, a sad 57, kaže da je prepolovila obroke i tako uspjela da skine stomak.

Ona je riješila da neko vrijeme pije samo cijeđeno voće i povrće, ali je stalno bila gladna, pa je odustala od toga. Zato je odlučila da sama smisli dijetu.

Riješila je da jede upola manje hrane nego do tada i ubrzo je vidjela rezultate.

"Krenula sam na detoks i trebalo je da pijem samo sokiće od voća i povrća, ali nisam mogla da izdržim a da ne stavim ništa od hrane u usta. Ceđene sokove sam zadržala za doručak, a odlučila sam da uz to imam manje, lagane obroke. Jela sam salate, piletinu, ribu. Naravno, sve to bez hleba. Bukvalno sam prepolovila količinu hrane koju sam unosila i to mi je brzo donelo rezultate", priča pjevačica.

Tanja kaže da se kao i mnoge druge žene najviše goji u predjelu stomaka.

"Čim nabacim koje kilo, odmah mi se poveća stomak i to me nervira. Konačno sam uspela da ga skinem! Sada nigde nemam višak. Baš sam se stesala u tom delu tela i prezadovoljna sam kako izgledam. Sklona sam gojenju, pa moram s vremena na vreme da regulišem ishranu, kako bih održavala vitku liniju", iskrena je ona.

Pjevačica je najviše kilograma imala dok je trajao karantin zbog koronavirusa:

"Tada sam se baš bila ubucila, pošto nisam nastupala, već sam samo sedela kod kuće. Smetalo mi je što sam se ugojila, pogotovu kada bih se pogledala u ogledalo i videla da 'kipi' na sve strane. Čim sam krenula da nastupam, smršala sam, a sada više nemam ni salo na stomaku."

Tanja ne krije da ponekad voli da se opusti i pojede više nego što bi trebalo.

"Mora čovek nekad sebi da da oduška. Dešava mi se da klopam baš pred nastup, a to nije baš pametno. Budu mi gladne oči, pa se prejedem i onda jedva pevam", prenosi Telegraf.

Tagovi: