Pjevačica napustila snimanje

Teu Tairović u emisiji pitali za eksplicitni snimak, a onda je nastao haos

  • Izvor: Kurir
  • 09.11.2021.09:14

Pjevačica Tea Tairović (25) doživjela je veliku neprijatnost na snimanju jedne emisije.

Tairovićeva je, naime, tokom snimanja od voditelja dobila pitanje da li joj je eksplicitni snimak, o kom se naširoko pričalo, pomogao u karijeri, na šta je ona odbila da da odgovor. Malo potom upitao ju je da li može da bude sa jednim muškarcem, ili mora da ima dva partnera, što ju je potpuno razbjesnilo.

- Tea nije mogla da vjeruje šta je doživjela. Izgubila je kontrolu! Odbrusila je voditelju da je bezobrazan, te odmah napustila emisiju. Svi na snimanju nisu znali kako da reaguju - ističe izvor, koji se našao na licu mjesta.

- Njega je potom u šminkernici napala njena majka Božica Malević, koja je vikala na sav glas da mora da nauči kako se postavljaju pitanja. Rekao joj je: "Ja tebe pamtim kao ženu koja je bila starleta u spotu Miloša Bojanića", nikako nisu mogli da se smire! Tea je riješila da više ne dozvoljava nikome da se ophodi prema njoj na ovaj način - zaključuje izvor.

Teina majka je, podsjetimo, bila velika podrška kćerki još dok se ona takmičila u "Zvezdama Granda", pa su tako svojevremeno, kad bi pjevačicu vidjeli na snimanjima "Grandovih" emisija s mamom, mnogi mislili da joj je drugarica.

Božica je, inače, jedno vrijeme radila i kao voditeljka na jednoj televiziji, a u pomenutom spotu Miloša Bojanića partnera joj je glumio voditelj Zoran Pejić Peja.

Tagovi: