ATV

Маја Манојловић

Водитељка Пинка тајно љубила нашег легендарног фудбалера

 • Извор: Курир
 • 12.02.2024. 22:35

Маја Манојловић важи за једну од најљепших лица на Пинк телевизији, а гледаоце већ неколико година предано извјештава о свим вијестима у земљи и свијету.

Ипак, поред своје блиставе каријере, водитељка је својевремено била главна тема домаћих медија када је упловила у романсу са славним фудбалером Савом Милошевићем.

У вези су били 2015. године, а љубав су на све начине покушавали да сакрију од очију јавности.

За емисију "Премијера" Саво је тада и открио чиме га је Маја освојила:

- Маја ми се допала чим сам је угледао. Сједили смо у истом друштву, и како нисам знао ко је она, морао сам да се распитујем, тражио сам је по Јутјубу - рекао је тада.

Јелена Розга заплакала на концерту!

Јелена Розга заплакала на концерту!

Ипак, до раскида је дошло након свега неколико мјесеци, а водитељка је данас срећно заљубљена у свог новог партнера ког није приказала јавности.

Да подсјетимо, водитељка Маја Манојловић у емисији "Магазин Ин" недавно је причала о очувању брака.

- Моји родитељи су били у врло срећном и лијепом браку дугом 37 година. Моја мајка је до краја свог живота највише вољела свог мужа. То нам је рекла и на самрти, мени и мом брату, започела је водитељка у "Магазин ин", због чега је и сама била изненађена:

Жарко Паспаљ хитно оперисао срце

Жарко Паспаљ хитно оперисао срце

- Ја сам касније отишла под Острог и разговарала сам са духовником и упитала сам га ''Како је могуће да је моја мајка рекла да је више вољела свог мужа него своју дјецу''? Он ми је рекао ''Па то је сасвим нормално. Воли се Бог, па се воли муж, јер он је њој дао дјецу, па се воле дјеца, јер дјеца дођу и ви их изнедерите и они оду из вашег живота''. Тада сам схватила поенту! Нема, дакле гриже савјести у смислу запостављања дјеце, ако си окренута супругу, рекала је Маја Манојловић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 07:00 АТВ јутро

  АТВ јутро

 • 09:00 Серија: Превртљиво срце (Р) (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

  Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.