Glumica

Za njom su se svi okretali, bila je san svakog muškarca: Tajsona varala sa Bred Pitom

 • Izvor: Kurir
 • 31.10.2022. 22:58

Krajem 80-ih teško da je bilo ljepše žene od Robin Givens koja je prijetila da pomuti slavu i čuvenoj Naomi Kembel.

Ljepotom je hipnotisala i muškarce i žene, a modne kuće gotovo su se otimale koja će je prije angažovati.

Krasila je naslovnice najpoznatiih časopisa, i nosila revije velikih imena, a debitovala je i na velikom platnu i to u popularnoj seriji "The Cosby Show", nakon čega je uslijedila i uloga u sitkomu "Head of the Class", nakon čega je ređala uspješnu ulogu za uspješnom ulogom.

Međutim, iako su joj predviđali blistavu karijeru i mjesto na A-lista, skandali koji su obojili njen život zauvijek su uprljali njeno ime.

Naime, za Givens je veoma brzo počeo da se vezuje nimalo laskavi nadimak "parti djevojke", a potom i "žderačice muškaraca", s obzirom da je momke ređala kao na traci, a njen buran ljubavni život često je bio tema svih tabloida.

Takođe, u jednom trenutku bila je i najomražanija žena u Americi, te proglašena "sponzorušom" zbog braka sa Majom Tajsonom, zbog čega se sada ponovo, decenijama nakon razvoda, našla u žiži interesovanja, zahvaljujući snimanju mini seriji "Mike" u kojoj je opisan njihov turbulentan odnos.

Naime, Givens je svojevremeno bila u braku sa najpoznatijim bokserom svih vremena Majkom Tajsonom. Međutim, njihova veza je od samog starta bila na klimavim nogama.

Kako je manekenka kasnije pričala, bokser je često bio nasilan prema njoj, čak i prije nego što su se vjenčali, dok je Tajson nakon razvoda izjavio da je "ozbiljno istraumiran tim odnosom". Njegovo bogatstvo procjenjivalo se tada na vrtoglavih 50 miliona dolara, a sa Givens nije potpisao predbračni ugovor. Ona je još tokom braka u jednom trenutku kupila sebi vilu od 4,3 miliona dolara u bogatom predgrađu Bernardsvil u Nju Džersiju i to novcem sa njegovog računa.

Kada je izgubila bebu 1988. njihov brak je počeo da se raspada. Tajson tvrdi i dan-danas da je njena trudnoća (i pobačaj) bila lukavstvo samo da bi ga požurila da stanu pred oltar, napominjući da za sve vrijeme dok je navodno bila trudna Givens nikada nije dobila ni funtu, nije radila, niti ju je to zanimalo.

Givens je nakon svega u emisiji kod Barbare Volters izjavila da je život sa Tajsonom bilo "mučenje, čisti pakao, gori od svega što je mogla da zamisli", a potom nastavila da opisuje njegovu nestabilnu narav. U vrijeme razvoda, njen advokat je istakao da "Givens voli Tajsona, ali da se plaši za svoju bezbjednost". Međutim, iako je isprva u očima javnosti bila žrtva, brzo se saznalo za druge stvari koje je radila, pa i aferu sa Bredom Pitom u kojoj ju je uhvatio suprug.

Naime, Tajson je nakon izjvala bivše supruge izašao u javnost sa dokazima o krađi miliona dolara i tužio za manipulisanje javnošću. Ipak, bokser je priznao da jeste udario Givens i istakao da je to "najbolji udarac ikada", što su mnogi osudili, iako je navodno tu uslijedilo nakon što ju je uhvatio u krevetu sa Pitom.


Majk Tajson ispričao je detalje ovog neprijatnog događaja gostujući u jednoj televizijskoj emisiji. U to vrijeme je započinjao brakorazvodni postupak sa tadašnjom suprugom Robin Givens, i spremao se da ode kod advokata da podnese papire za razvod. Lijepa Robin tada je optužila Tajsona za porodično nasilje, a on je tvrdio da je ona sa njim samo zbog novca.

Ipak, riješio je da po posljednji put obiđe suprugu i da eventualno izglade odnose. Ali, ono što je zatekao u domu koji su nekad dijelili ostavilo ga je bez teksta.

Majk kaže da ih je nju i slavnog glumca uhvatio prije seksualnog čina, ali da mu je bilo jasno šta bi uslijedilo da se on nije pojavio. Dodao je i da se Pit skamenio kad ga je video, što uopšte ne čudi.

- Kada me je vidio, potpuno je preblijedio. Jasno je moglo da se vidi da je na nekim drogama, i počeo je da me moli da ga ne udarim - kazao je bivši šampion ringa koji danas to ne zamjera Pitu i smatra ga za "dobrog momka".

 • 07:00 Serija: Kolo sreće (R)

  Ne propustite priču o domaćici iz malog mjesta kojoj se život potpuno mijenja kada dobije sedmicu na lotou.

 • 08:00 Serija: Prevrtljivo srce (R)

  Da li će ljubav pobijediti dugo željenu osvetu? Može li nemoguća ljubav doživjeti srećan kraj? Nova turska serija "Prevrtljivo srce" na programu ATV-a!.

 • 08:50 Centar dana (R)

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 10:15 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 10:30 Kuhinjica na otvorenom

  Uživajte u kulinarskim minutima na našem programu. Kuhajte sa ATV-om!

 • 10:55 Teletrgovina

  Teletrgovina