ATV

Задруга

Звездан улази у "Елиту" јер нема од чега да живи

  • Извор: Курир
  • 28.11.2023. 07:12

Звездан Славнић, како се шушка, за око мјесец дана постаће нови-стари учесник ријалити програма "Елита".

Извор Kурира открива да Славнић већ мјесецима уназад константно зове и моли главне челнике телевизије Пинк да поново буде такмичар јер у спољном свијету нема од чега да живи.

- Он је почео да их зове још кад је кренуо кастинг за Елиту. У почетку су одбијали њега као учесника јер сви знамо шта је радио претходног пута. Међутим, како се сада закувало у Бијелој кући, размишљају да га убаце. Он вјерује у то и нада се да ће се вратити тамо јер нема од чега да живи напољу. Није се с Тиктоком много прославио као неки ријалити учесници, а да ради друге послове, неће јер је мало размажен. Ово му је једина опција - рекао је извор за Kурир.

Како ојачати имунитет у зимским данима

Како ојачати имунитет у зимским данима

Наводно, Славнић би у шоу требало да уђе крајем децембра или почетком јануара.

Подсјетимо, Звездан је у протеклој сезони "Задруге" био је један од најконфликтнијих учесника. Он је током такмичења ступио у емотивни однос са Анђелом Ђуричић, иако је напољу имао ванбрачну супругу Ану Ћурчић.

У јеку афере у ријалити је ушла и Ана, која је открила да је Звездан према њој био насилан, а и сам је показао ту страну личности пред камерама.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:00 Серија: Немирни (12+)

    Немирни је србијанска телевизијска серија из 2023. године, темељи се према роману Марка Поповића, Један погрешан корак, а режирао ју је Дарко Николић.

  • 23:00 Серија: Мочвара (16+) (Р)

    Серија: Мочвара (16+) (Р)