Lazar Samardžić

Izabrao Orlove ispred Pancera pa poručio: Majko, Srbija zove

 • Izvor: ATV
 • 21.03.2023. 14:02

Lazar Samardžić oduševljen je što će igrati za reprezentaciju Srbije!

Mladi fudbaler debitovaće za Orlove u kvalifkacionim mečevima protiv Litvanije 24. marta u Beogradu, ili 27. marta protiv Crne Gore u Podgorici.

Objavom na društvenim mrežama Lazar Samardžić pokazao je za koga mu je srce kucalo od malih nogu.

Pokazao je popularni Laki privrženost Srbiji, sa fotkom u dresu Dušana Tadića iz djetinjstva. Ali i odao zahvalnost Njemačkoj, zemlji u kojoj je rođen i u kojoj se u potpunosti fudbalski afirmisao.

- Posljednjih nedjelja bavio sam se pitanjem koje mi je veoma važno, a tiče se moje sportske budućnosti. Poslije brojnih razgovora sa porodicom, prijateljima, a posebno trenerom Draganom Stojkovićem, odlučio sam da igram za Srbiju, a time i za otadžbinu mojih roditelja. Moja porodica i ja smo izuzetno ponosni na pozivu, jer je to ujedno i nagrada za moja dostignuća - napisao je Lazar Samardžić.

Potom je pojasnio zašto je izabrao Srbiju.

- Moj cilj jeste i ostaje plasman na Evropsko prvenstvo 2024. godine. Pokazana mi je jasna perspektiva i osjećaj da mogu odmah da odigram važnu ulogu. Spreman sam da dam sve od sebe i jedva čekam da prvi put budem na terenu sa timom - naveo je on i poručio:

- Majko, Srbija zove - dodao je Samardžić.

 • 14:50 Serija: Igra sudbine (R)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 15:40 Serija:Prevrtljivo srce

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.