Navijači Borca

"Lešinari" slave 35. rođendan!

 • Izvor: ATV
 • 29.10.2022.19:06

Fudbaleri Borca na novom travnjaku Gradskog stadiona dočekuju tuzlansku Slobodu, a upravo na ovoj utakmici "Lešinari" obilježavaju 35 godina postojanja!

Najvatrenije Borčeve pristalice su se prvi put pod jedinstvenim transparentom "VULTURES" okupili u novembru 1987. godine, na utakmici četvrtfinala Kupa maršala Tita protiv Vojvodine u Novom Sadu.

Ipak, s obzirom na to da kraja kalendarske godine Borac više nijedan meč neće odigrati u Banjaluci, duel sa Tuzlacima idealna je prilika za slavlje i obilježavanje 35 godina rada grupe!

Okršaj sa crveno-crnima prvi je na Gradskom stadionu još od kraja maja i duela sa Veležom (2:1), a "Lešinari" su se u velikom broju okupili na sjevernoj tribini.

 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Red Rock' je irska kriminalistička serija u režiji Petera McKenna koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

 • 23:15 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.