Фудбалер

Немања Гудељ за стан у Бањалуци заради за 7 дана

  • Извор: Мондо.рс
  • 18.06.2024. 16:08

Анастасија Ражнатовић и Немања Гудељ недавно су обавили грађанско вјенчање у вили на Дедињу, а млада музичка звијезда је открила да ли се од тада у њиховом односу нешто промијенило као и шта је била принуђена да промијени због живота у Шпанији гдје фудбалер живи и ради.

Пјевачица је и Немањина велика подршка на свим утакмицама, па како је тренутно дио репрезентације Србије на Европском првенству у Њемачкој, Анастасија није пропустила прилику да га бодри с трибина. Немања је нада српског фудбала, а сада су приказани и подаци о његовој заради и то на недјељном нивоу.

Због Немањиног посла, Анастасија се преселила у Севиљи, гдје млади брачни пар ужива у луксузу, који се огледа од дома до гардеробе, али није толико познато о каквим цифрама је ријеч кад је у питању зарада фудбалера. Завирите у њихов луксузни дом у Севиљи:

Гудељ на питање новинара АТВ-а: Енглеска није тим који се не може добити

Гудељ на питање новинара АТВ-а: Енглеска није тим који се не може добити

Како се наводи на сајту "Capology", ријеч је о вртоглавим цифрама на недјељном нивоу, од које би могао да се купи и стан у престоници. Приказана је тачна зарада, а наводи се да је ријеч о цифри од 78.846 евра на недјељном нивоу.

Скромна вјенчања

Иако себи могу да приуште све што пожеле, Немањина и Анастасијина вјенчања су била скромна. Првобитно су се на вјечну љубав завјетовали у  манастиру Рајиновац, док су грађанско вјенчање обавили у породичној вили Ражнатовића у кругу породице и блиских пријатеља.

Гудељ није скинуо етикету са хлача, па настао хаос: Огласила се Анастасија

Гудељ није скинуо етикету са хлача, па настао хаос: Огласила се Анастасија

Лијепа Анастасија је је заблистала у једноставној свиленој хаљини боје шампањца која је коштала 390 евра, док је на црквеном носила скоро седам пута скупљу тоалету, коју потписује Ланвин, а о фудбалеровом стајлингу се дуго причало. Оно што је свима привукло пажњу јесте и детаљ на Анастасијиној свекрви, али и тренутак када је младожења с породицом напустио свадбено весеље.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: