Црвена звезда

Огласили се Милан и Снежана Борјан након отказа Бахару

 • Извор: Мондо.рс
 • 21.12.2023. 10:06

Црвена звезда је изгубила у 171. "Вечитом" дербију против Партизана (2:1), а одмах послије пада на друго мјесто - остала је и без тренера.

Барак Бахар је платио цијену лоших резултата ове јесени и смијењен је послије само једне полусезоне, а низ чудних одлука Израелца на "Маракани" почео је "тјерањем" Милана Борјана, дугогодишњег капитена црвено-бијелих.

И прије буквално првог тренинга, Бахар је саопштио Борјану да не рачуна на њега и да тражи новог голмана (што је био Омри Глазер, који се показао као одлично појачање), па је тако капитен Звезде право ниоткуда морао на позајмицу у Слован.

Зато се одмах послије дербија у Хумској огласио Борјан на друштвеним мрежама и чини се да је подсјетио све у клубу на нека "стара" времена.


Познато колико ће Звезду коштати отказ Бахару

Познато колико ће Звезду коштати отказ Бахару

Подијелио је фотографију насталу након освојене 34. титуле, уз поруку: "Био једном један тим!".

Интересантно, одмах потом огласила се и Снежана Борјан, супруга фудбалера:

"Није важно што си ми упропастио посљедњих неколико дана одмора у Паризу, важно је да си упропастио снове навијача Звезде. Погрешан позив, шефе!", нагласила је она.

Подсјетимо, Бахара ће у Звезди наслиједити повратник Владан Милојевић, који је управо довео Борјана на "Маракану" 2017. године, а видјећемо да ли ће га и вратити у клуб.


Ја у море никад више нећу: Застрашујући снимак шокирао милионе људи

Ја у море никад више нећу: Застрашујући снимак шокирао милионе људи

Прије неколико недјеља, Борјан је био на мечу Црвене звезде и изјавио је да има жељу да поново обуче дрес вољеног клуба, са којим има уговор до 2026.

"Да ли бих волио да се вратим? Наравно да бих, то је глупо питање. Ова енергија је неописива, увијек постоји жеља. Боже здравља једног дана вратићу се. Имам уговор сада са Слованом до јуна, послије још двије године са Звездом тако да видјећемо шта ће да буде", истакао је Борјан и тиме већ најавио да ће се вратити у Звезду, али остаје да видимо да ли ће моћи да раскине позајмицу у Словачкој већ на зиму или ће чекати до љета.

Пратите нас и путем Вибера

 • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.