Portugalac ima novog trenera

Ronaldo otpustio Mendeša nakon životne saradnje

 • Izvor: ATV
 • 24.01.2023.15:34

Kristijano Ronaldo otpustio je Žorža Mendeša kao svog agenta, prema pisanju portugalskih novina Publico.

Mendeš je bio Ronaldov agend još od njegovih početaka u Sportingu, ali stvari su se promijenile dolaskom u Mančester junajted.

Ronaldo je bio nezadovoljan i htio je otići iz kluba, a razlog za prekid saradnje je bio taj što Medeš nije uspio da privoli pojedine evropske velikane da njegovom klijentu ponude ugovor.

Ubrzo je Ronaldo dobio otkaz u Junajtedu te se zaputio u Saudijsku Arabiju, a Mendeš će ostati da radi sa ostatkom svojih klijenata poput Di Marije, Bernanda Silve, Džejmsa Rodrigeza i mnogih drugih.

Prema pisanju ovog medija, problemi između Ronalda i Mendeša počeli su još u Torinu kada je Ronaldo obukao dres Juventusa. Ronaldo je tražio da mu se nađe tim koji će igrati Ligu šampiona, što ga je vratilo u Mančester junajted.

Sadašnji agent Kristijana Ronalda je Rikardo Reguf koji je povezivan sa Najkom i jedan je od najodgovornijih za odlazak Ronalda u Al Nasr.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Serija: Slatke muke

  "Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, a koji se suočava sa svakodnevnim problemima, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:42 Sport

  Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.