ATV

Najbolji poklon za 72. rođendan kluba

Sjajan početak sezone: Fudbaleri Naprijeda lideri drugoligaškog zapada Srpske

  • Izvor: ATV
  • 15.09.2023. 19:39

Najbolji poklon za 72. rođendan kluba navijačima Naprijeda je odličan start sezone fudbalera u drugoligaškom karavanu Srpske. Devet bodova nakon četiri odigrana kola bilans je tima Nebojše Anđelića, u povratničkoj sezoni poslije decenije bitisanja u nižim rangovima takmičenja.

Šef stručnog štaba Nebojša Anđelić ne krije zadovoljstvo do sada postignutim rezultatima u veoma kvalitetnoj Drugoj ligi Srpske. 

"Mi smo negdje potajno računali da možemo da osvojimo devet bodova iako smo novajlije u drugoj ligi ali na neki način, bili smo svjesni svog kvaliteta koji smo prenijeli iz prethodne sezone. Prethodni rad, unazad šest i duže mjeseci na kraju je to rezultiralo da smo svojili devet od 12. bodova. Danas smo na prvom mjestu, koje nas sigurno raduje", rekao je Nebojša Anđelić.

Uprava kluba na čelu sa Vladimirom Rosićem ne staje sa radom. Pažnja je posvećena dodatnom unapređenju infrastrukture, a stadion je u odnosu na neka druga vremena sada u potpuno drugom ruhu.   

"Bez dobre infrastrukture nema napretka kluba, ono što smo sada zacrtali sebi za plan je svakako da uredimo stadionski prostor i to je već u toku. Same ograde iza golova, klupe za pomoćne igrače i ono što je svakako naša trenutna preokupacija a to su tribine", istakao je Vladimir Rosić. 

Nema previše vremena za odmor za fudbalere Naprijeda. Već sutra očekuje ekipi OFK Brdo. 

"Svaku utakmicu idemo na pobjedu, ali Bože moj, iako se izgubi nije smak svijeta. Naš stav je takav da od utakmice do utakmice damo svoj maksimum pa šta bude", kaže Bojan Kremenović.

"Mi idemo svaku utakmicu da se namećemo, svaku utakmicu idemo da damo gol više, to pokazu je i trenutno stanje na tabeli, gdje smo u četiri kola postigli 13. golova. To je na neki način naš moto, da igramo atraktivan fudbal, napadački fudbal. Šta će nam to donijeti, to ćemo vidjeti, da li će to biti dovoljno za prvu, drugu, petu pozciju to će vrijeme pokazati", dodao je Nebojša Anđelić. 

Utakmica je na programu sutra od 16 časova. Prvi naredni meč na domaćem terenu Naprijed igra sljedećeg vikenda protiv teslićkog Proletera. 

Pratite nas i putem Vibera