Нови тренер Омарске

Станивуковић у "немогућој" мисији

  • Извор: Глас Српске
  • 16.04.2024. 18:21

Бањалучанин Милан Станивуковић нови је шеф стручног штаба "фењераша" прволигашког каравана, Омарске са којом ће у преосталих девет кола покушати у готово немогућој мисији да обезбиједи опстанак.

Након што су се прошле седмице растали са досадашњим кормиларом Сашом Керановићем Омаршчани су брзо реаговали и рјешење пронашли у Станивуковићу, који се одмах прихватио посла и одрадио први тренинг са играчима. Овај стручњак је до октобра прошле године био на клупи Љубића.

Станивуковић се одмах прихватио посла и одрадио први тренинг са својим новим фудбалерима. Он је прије Прњаворчана са којима је сарађивао више од двије године радио у трнској Слоги, Козари из Градишке и млађим категоријама бањалучког Борца. Станивуковић је трећи тренер Омарске у овој сезони. На почетку првенства кормилар је био Златко Јелисавац, кога је почетком ове године наслиједио Керановић. Први испит имаће већ данас у оквиру Купа Градског фудбалског савеза Приједора, гдје његова екипа од 17 часова гостује у Копривној гдје игра против Кисељака, пише Глас.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: