ATV

Италијански фудбалер

Teжак удес: Балотели се аутом забио у ограду, возило смрскано

 • 24.11.2023. 08:32

Италијански фудбалер Марио Балотели доживио је саобраћајну несрећу у Бреши.

Фудбалер је једва изашао из аутомобила, али на срећу није повријеђен. Пуним гасом се Балотели закуцао ограду, па је аутомобил потпуно смрскан.

Његов Ауди је уништен, а према писању италијанских медија, Марио Балотели није прилагодио брзину, изгубио је контролу над аутомобилом и слупао га је, преноси Информер.

Изашао је неповријеђен из возила у коме су се активирали сви ваздушни јастуци.

Медији наводе да се  Балотели тетурао приликом изласка из аутомобила, а љекарско особље му је указало помоћ. Полиција је покушала да га подвргне алко-тесту, међутим, Италијан је то одбио.

Сви детаљи несреће тек треба да се утврде.

Пратите нас и путем Вибера

 • 14:15 Серија: Превртљиво срце (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 15:00 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:50 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.