Predsjednik FS Srpske

Zeljković: Borac cilja evropski iskorak, Dodiku najveće zasluge

 • Izvor: ATV
 • 25.05.2023. 17:00

Povratak trofeja u Kupu Republike Srpske na Gradski stadion šlag je na tortu sezone fudbalera Borca koji su prethodno četvrtu godinu zaredom izborili plasman na evropsku scenu.

Rad banjalučkog kluba pomno je pratio i prvi čovjek fudbala u Srpskoj Vico Zeljković.

Od strane novog rukovodstva upoznat je sa trenutnim stanjem u klubu, kaže da je Borac na svom istorijskom maksimumu što se tiče rezultata, ali da tu ne treba da se zaustavi. Ipak, svjestan je da svaki naredni korak na evropskoj sceni diktiraju finansije.   

Vratio je Zeljković film unazad nekoliko godina i podsjetio da je Borac, ne tako davno, bio na ivici provalije.

Opstao je, kaže, zahvaljujući bezrezervnoj podršci Milorada Dodika, predsjednika Republike Srpske.

Prethodnih godina banjalučki klub umnogome je obnovio i infrastrukuru. Od novog reflektorskog osvjetljenja, pa sve do postavljanja nove hibridne podloge čime su se stekli uslovi da se na Gradskom stadionu igra grupna faza Konferencijske lige.

Fudbalski savez Republike Srpske, kaže Zeljković, u narednom periodu nastaviće da, onoliko koliko je u njegovoj moći, pruža podršku, ne samo Borcu, nego i svim ostalim klubovima. 

Tagovi:
 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Naša Srpska

  Najnovije informacije, planovi, sve aktuelne, ali i neobične priče i ljudske sudbine. Slikom i rječju, s kraja na kraj Srpske, svaki ponedjeljak u 18:20 donosimo neke nove teme.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:35 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.