Nekadašnji reprezetativac Holandije

Van der Vart opet napao Tadića

 • 05.10.2022.08:41

Rafael Van de Vart je veliki kritičar Dušana Tadića. Naime, nekadašnji reprezetativac Holandije ne propušta priliku da iskritikuje Srbina, smatra da mora da se preseli na klupi, da je očajan.

"Ne shvatam zbog čega ga trener drži u igri, i navijači vide da nije u formi i da ne pomaže timu", ponovio je juče bivši fudbaler Ajaksa i Reala nakon što je Srbin isključen zbog crvenog kartona.

Ajaks je pretrpio katastrofu od Napolija, ovo je treći meč bez pobjede, računajući prvenstvo, pa je jasno da su "Kopljanici" u krizi.

Van der Vart je pitanje postavio i treneru Šrojderu.

"Tadić je sjajan igrač, ali je van forme. Da li razmišljate nekada da ga izvedete iz igre", pitao je Rafa trenera Ajaksa, Alfreda Šrojdera.

"Ne, on je lider", kratko je odgovorio trener ostavljajući zabezeknutog nekadašnjeg fudbalera.

Tadić je bio kritičan prema sebi: "Imao sam ove sezone i dobre i loše mečeve. Naravno da ima mnogo novih igrača, ali to nije opravdanje. Nije opravdanje ni što igram na različitoj poziciji, potreban nam je automatizam, da se pogledamo u ogledamo i da ustanemo", priča kapiten Holanđana.

On nije želio da komentariše to što ne igra na svojoj poziciji.

"To nije moja odluka, jasno da se to pitanje postavlja kad izgubite. Moramo da se vratimo na osnovne postavke, primali smo jeftine golove. Mi smo i dalje dobar tim, ali to ne pokazujemo".

Srbin je dodao da razumije zvižduke i nezadovoljstvo navijača.

"Ajaks je veliki klub, ovo nije normalnodusan tadic instagram da se izgubi i ne možemo da očekujemo da bilo ko bude srećan. Ovo je bolno za navijače, razumijem ih. Mi moramo da analiziramo šta je krenulo loše i da radimo na tome, sezona je duga", objasnio je na kraju Tadić. 

Prava prilika da zaborave Napoli, makar na kratko, je sudar sa Folendamom u ligi, gdje bi u prvom poluvremenu mogli da napune slabog domaćina.

(Izvor: Sportske)

Tagovi:
 • 17:55 Mirisi iz Majine kuhinje (R)

  Maja Gojić, poznata po svom brendu 'Mirisi iz Majine kuhinje' svake nedjelje pripremaće jednostavne i kreativne recepte, kao i one 'teže', eksperimentisati sa ukusima, i naravno, sve začiniti pozitivnom energijom i onim neizbježnim dodatkom svakom jelu – ljubavlju.

 • 18:20 Na ivici terena (R)

  Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević u novoj emisije 'Na ivici terena' upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:31 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:32 Sport

  Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.