Potvrđeno za ATV

Goran Brkić prvo pojačanje FK Borac

  • Izvor: ATV
  • 05.01.2022.15:29

Goran Brkić prvo je pojačanje FK Borac za nastavak sezone, potvrđeno je za ATV.

Brkić u Platonovu ulicu dolazi iz Tuzla Sitija, a ugovor će biti potpisan do kraja tekuće sezone, sa opcijom produžetka saradnje na još godinu dana.

“Ostalo je samo da Goran prođe ljekarske pregleda, nakon čega bi trebalo da potpiše ugovor. Radi se o profilu igrača za kojim smo tragali i koji bi trebalo da donese kreativnost u našoj igri. Procjena stručnog štaba je da nam na proljeće treba svježina u veznom redu, a sada je na Goranu da se dokaže u “crveno plavom” dresu. ”,  poručio je Bogoljub Zeljković za ATV.

Goran Brkić rođen je 28. aprila 1991. godine u Pančevu. Prošao je kroz mlađe kategorije OFK Beograda, a u Premijer ligi BiH, nosio je još dres FK Mladost Doboj Kakanj. Sa novim saigračima upoznaće se 10. januara kada fudbaleri Borca počinju pripreme za nastavak sezone, a za to vrijeme čelni ljudi kluba nastavljaju da rade van terena.

“Mi nastavljamo pregovore sa još nekoliko fudbalera. Nije tajna da želimo da pojačamo sve linije tima za nastavak premijerligaške trke. U razgovorima smo sa igračima koji su nam interesantni i sve će biti poznato u narednim danima,” kaže Zeljković.


Tagovi: