ATV

Predsjednik Republike Srpske

Dodik primio Ćirkovićevu: Sportisti najbolji ambasadori Srpske

  • Извор: АТВ
  • 14.12.2022. 15:54

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da su sportisti Republike Srpske njeni najbolji ambasadori, ističući da će Kabinet predsjednika i republičke institucije nastaviti da podržavaju njihov rad kako bi imali što bolje uslove za postizanje vrhunskih sportskih rezultata.

Dodik, koji je danas u Palati Republike upriličio prijem za reprezentativku Srbije u boksu i člana Bokserskog kluba "Obilić" iz Zvornika Saru Ćirković i njenog trenera Mirka Ždrala, čestitao je Ćirkovićevoj veliki uspjeh koji je postigla osvajanjem zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u Španiji.

On je naglasio da su uspjesi Ćirkovićeve obradovali i učinili ponosnim sve ljubitelje sporta u Republici Srpskoj, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Srpske.

Ćirkovićeva i Ždrale su upoznali Dodika o planovima za sljedeću godinu, te zahvalili za prijem i kontinuiranu podršku.

  • 23:00 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм