Борилачки спортови

ММА звијезда у успону: Бабић жели меч у Бањалуци

 • Извор: АТВ
 • 04.05.2024. 19:46

За кратко вријеме ММА борац Огњен Бабић скренуо је пажњу на себе и послије пет стартних побједа у профи мечевима, спада у ред најталентованијих бораца региона.

Сигурним корацима корача у велтер категорији, а његови наступи, прво у Армагедону па затим у ФНЦ и иностраним организацијама никога не остављају равнодушним. 

Мало је познато да је Бабић рођен у Бањалуци те слободне тренутке радо проводи у родном граду.

Бабић је члан новосадског клуба Цар Душан Силни гдје ради бод будним оком Немање Милошевића.

Срећан је што има прилику да учи од великог стручњака којем је у потпуности препустио своју каријеру и сматра да су заједно добитна комбинација.

Бабић је без пораза у октагону и без много помпе и еуфорије приступа сваком тренингу с циљем да из сале изађе као бољи борац.

Сања велике снове, али је свјестан да у каријери ништа не долази преко ноћи. Вођен чистом љубави према борилачком спорту жељно ишчекује наредни изазов, јер октагон је терен гдје се најбоље осјећа.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.