ММА

Нокаут који обилази планету! Србин закуцао Пољака, па се прекрстио

 • 17.03.2024. 13:43

Миљан Здравковић, српски ММА борац, бриљирао је на "KSW 92" догађају.

Остао је непоражен у каријери, пошто је у другој рунди нокаутирао Камила Шкарадека и нанио му први пораз.

На почетку борбе пољски борац уписао је рушење, али је Србин брзо устао, у наставку борбе је био нешто бољи борац, али је Шкарадек имао још једно рушење. Здравковића није то много пољуљало, имао је иницијативу на почетку друге рунде, нападао је разорним ударцима, чекао прилику и дочекао је.

Погодио је задњи директ тачно у браду противника и патосирао га, док су се навијачи у публици држали за главу. Упутио је још три ударца док је Пољак био на поду и уписао другу побједу нокаутом у KSW-у!

Док је судија провјеравао да ли је Пољак жив Србин се прекрстио и прославио побједу, преноси Информер.

Ово је била осма побједа Здравковића у каријери, а пета нокаутом. Након славља је у камеру викнуо:

- Хоћу појас! 

- Српска снага на снази! Треба ми само један ударац, могу да нокаутирам свакога, да му угасим свјетла.  Сви знају што је идуће, двије побједе, два нокаута, желим напад на појас - поновио је Србин послије меча.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.