Rukomet

ORK "Banjaluka" sa klincima u Prvog ligi Srpske

 • Izvor: ATV
 • 23.05.2023. 18:59

Dan poslije velike pobjede, trening. Ulazak u Prvu ligu sa igračima koji u prosjeku imaju 16,5 godina, nije poremetilo proces rada u ORK Banja Luka. Iako se takmiče sa seniorima, već za vikend ih čeka završni turnir prvenstva Srpske za juniore.

Obaveze se znaju i bez euforije nastavljaju pripreme za naredne utakmice. 

Od nastanka, ORK Banjaluka svakodnevno potvrđuje opredjeljenje rada sa mladim igračima i u tome su bez premca u Republici Srpskoj.

Ovu ekipu tek očekuje završni turnir prvenstva Republike Srpske za juniore, što dovoljno govori o njihovom podvigu u seniorskoj konkurenciji.

Trener Bojan Unčanin hvali svoje pulene, a priznaje da ovakav rezultat nije očekivao tako brzo.

ORK Banjaluka trenutno u svom omladinskom pogonu ima 150 rukometaša, a generacije 2008. i 2010.

Prethodnih dana osvojile su prvenstvo Srpske. 


Tagovi:
 • 16:00 Autošop magazin (R)

  Specijalna emisija posvećena automobilizmu i auto-industriji, aeornautici, digitalnim tehnologijama i saobraćaju. Sve što ste željeli da saznate o automobilima.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Blic kuhinjica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 17:00 Serija: The Paper/Novine (R) (12+)

  Serija 'Novine' hrvatska je kriminalistička serija u režiji Dalibora Matanića, a prema scenariju Ivice Đikić.

 • 17:50 Metar moga sela (R)

  Marin Marinković, dugogodišnji urednik i TV lice naše medijske kuće, poći će putevima sela u cijeloj Republici Srpskoj, zavirti u domove vrijednih domaćina, otkriti tradiciju i pustiti glas naroda da opiše svoj život i rodnu grudu.

 • 18:20 Na ivici terena

  Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević i u trećoj sezoni emisije 'Na ivici terena' upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.