Natalija Kikelj Vugrinec

Preminula uspješna hrvatska sportistkinja

  • Izvor: vecernji.hr
  • 23.03.2023. 20:43

Preminula je međimurska sportistkinja Natalija Kikelj Vugrinec, objavio je njen Streljački klub Alzas Čakovec.

Za hrvatsku reprezentaciju je prvi put nastupila 2017. na streljani SRC-a Mladost u Čakovcu na 43. međudržavnom susretu reprezentacija Hrvatske i Slovenije u disciplinama zračnog oružja.

"Samo dvije godine su joj trebale da postane jedna od najboljih hrvatskih sportistkinja u gađanju zračnim pištoljem i osvoji svoju najsjajniju bronzanu medalju na Prvenstvu Hrvatske. Međimursko i hrvatsko streljaštvo poznato je po talentu i skromnosti, a upravo su to bile njene najveće vrline koje su je krasile sve do kraja našeg puno prerano prekinutog sportskog druženja", naveli su i dodali:

"Nije odustala od streljaštva i kad se suočila s teškom bolesti. Kad je ponovo stala na vatrenu crtu svi su bili sretni i radosni, kao i ona sama. Nažalost, kao da je bilo juče, javila je 'da je opet neće biti neko vrijeme', što nas je jako zabrinulo. Ali bili smo uvjereni da će uz njen optimistični duh, dobiti i ovu bitku i da ćemo opet uskoro biti zajedno na streljačkoj crti. Ne možemo vjerovati da je bolest bila jača i da Natalije više nema s nama".

Tagovi: