ATV

Стефан Додић

Репрезентативцу Србије угрожена каријера! Преко ноћи му атрофирало 30 одсто мишића

 • Извор: Агенције
 • 12.02.2024. 12:31

Један од најталентованијих свјетских, не само српских рукометаша, налази се у веома тешкој ситуацији. Стефан Додић (20) се вратио љетос у Србију и обукао дрес Војводине гдје је требало да своју каријеру подигне на виши ниво, међутим поново су повреде направиле проблем и сада је чак и његова каријера угрожена.

У поразу од Војводине од Партизана на "Бањици" (30:25), Стефан Додић је морао на трибине због необичног проблема о коме за сада постоје само спекулације.

Прво га је месецима мучило кољено, а сада је потпуно друга ствар у питању о чему је послије меча говорио његов тренер Борис Ројевић и мало је рећи да је звучао забринуто:

"Не знам шта ће бити с њим и његовом каријером", казао је максимално озбиљно шеф стручног штаба Новосађана.

Брачни пар са троје дјеце слетио у кањон Врбаса

Брачни пар са троје дјеце слетио у кањон Врбаса

"Додић је устао јутрос и изгубио дио мишића. Нико не зна зашто, због чега. Изгубио је 30 одсто мишића. Заиста сам шокиран и цио дан сам нервозан и јако тужан. Мислим да је то дијете требало да буде неко ко ће да носи нашу репрезентацију и Војводину у наредним сезонама. Био је моја велика жеља и претходних година. Био сам у шоку када ме је назвао кондициони тренер и саопштио ми то. Знам да ћемо сви у клубу да учинимо све, да ћемо да обиђемо све докторе, цијелу Европу, да видимо шта је права дијагноза. Вјероватно да није била права досад", казао је за Спортски журнал Ројевић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.