ATV

Европски куп

Рукометаши Леотара настављају европску одисеју

 • Извор: АТВ
 • 24.11.2023. 19:12

Некадашњи рукометни првак Чешке и дугогодишњи учесник Лиге шампиона екипа Карвине стиже у Требиње. Одлична прилика за Леотар да одмјери снаге са још једним снажним европским тимом у утакмици трећег кола ЕХФ Европског купа. Противник јесте јак али Требињци не страхују.

"Атмосфера је изузетно добра међу нама играчима и свих нас у клубу. Нема никаквог страха, има поноса и неке позитивне треме пред овако велики меч. Спремни смо", рекао је Радован Уљаревић, играч требињског клуба. 

Срећа, задовољство и понос та осјећања преовладавју у екипи Леотара. Иако су Чеси фаворити, кажу нема предаје. Требињски клуб наставља да исписује најсвјетлије странице у својој историји.

"Имамо респекта према њима, али имамо и према нама, нашем раду и труду и свему ономе што радимо годинама као клуб и као екипа. Оно што тражим од својих играча јесте да изађемо храбро на терен да се боримо, да будемо стрпљиви и паметни у нападу и у одбрани и то треба да нас краси читаву сезону, наша борбеност и игра", поручио је тренер Драгиша Кораћевић. 

Рукометаши траже и помоћ публике. Позивају их да сутра вече у 19 часова буду у требињској дворани и буду играч више.

"Да направимо сјајну атмосферу да направимо један рукометни спортски спектакл у Требињу и Херцеговини. Ми ћемо дати све од себе да на крају утакмице публика изађе задовољна и срећна", каже Кораћевић. 

Требињски рукометаши играју и Премијер лигу БиХ. На табели су тренутно пети.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 20:30 Филм: Тајна Николе Тесле (12+)

  Филм: Тајна Николе Тесле (12+)

 • 22:00 Серија: Немирни (12+)

  Немирни је србијанска телевизијска серија из 2023. године, темељи се према роману Марка Поповића, Један погрешан корак, а режирао ју је Дарко Николић.

 • 23:00 Серија: Мочвара (16+) (Р)

  Серија: Мочвара (16+) (Р)