Novi Pazar

Sjajan nastup boksera Slavije na turniru "Zlatna rukavica"

 • Izvor: ATV
 • 06.12.2022.18:52

Da je Slavija na pravom putu pokazao je nastup dva sjajna boksera banjalučkog kluba na turniru "Zlatna rukavica" koji je 65. Put održan u Novom Pazaru.

Publika u dvorani Pendik oduševljeno je pozdravila Lea Cvitanovića I Miloša Veletića. Obojica su zaustavljeni u finalu. Leo je poražen na bodove od Vladimira Mirončikova, vlasnika svjetske bronzane medalje, dok je kapiten reprezentacije Srbije Vladan na kraju odlukom sudija odnio pobjedu protiv Veletića. U banjalučkom klubu nisu krili zadovoljstvo, ovi rezultati su podstrek za naredne izazove.

Lea i timske kolege za šest dana očekuje novo kolo regionalne lige u Loznici. Njegov san je da sa Slavijom dostigne visine I rezultate najvećih legend ovog kluba.

Sve to pomno prati Anton Josipović. Olimpijski šampion iz Los Anđelesa ne može da sakrije zadovoljstvo zbog toga što je Slavija stala na noge.

Za kratko vrijeme Slavija je okupila kvalitetan roster pa gdje god da se pojave bokseri banjalučkog kluba, spektakl bude zagarantovan.

Primarni cilj je stabilizacija kluba, a potom i dugo čekane medalje sa velikih takmičenja. Savičić ističe značaj Dalibora Petkovića koji je umnogome pomogao boljem funkcinisanju kluba, kao i Predraga Bartule, važnog člana Slavijinog tima. 

Tagovi:
 • 08:00 Serija: Dugo sam te čekao (R)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca koji su neočekivano ušli jedni u druge, Kadir, biznismen koji je za sebe izgradio život daleko od porodice.

 • 08:50 Centar dana (R)

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 10:15 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 10:30 Vojvođanska kuhinjica

  Uživajte u kulinarskim minutima na našem programu. Kuhajte sa ATV-om!

 • 10:55 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 11:10 Serija: Kolo sreće

  Ne propustite priču o domaćici iz malog mjesta kojoj se život potpuno mijenja kada dobije sedmicu na lotou.