ATV

Одлични резултати

Теквондо савез Српске са Балканског купа донио 14 медаља и један пехар

  • Извор: АТВ
  • 13.11.2023. 16:27

Селекција Теквондо савеза Српске на Балканском купу у Словенији окитила се са 14 медаља и једним пехаром у конкуренцији од 530 такмичара.

Селекција Српске је наступила са 17 такмичара у све три старосне категорије у конкуренцији 530 такмичара, преко 40 клубова из 11 земаља. Укупно је освојено 14 медаља и један пехар, од тога 5 златних, 3 сребрне и 6  бронзаних медаља. У кадетској конкуренцији првакиња Балкана у борбама је Марија Пеулић, а вицепрвак Дамјан Јеринић у формама.

Марко Јошић као двоструки првак Балкана у борбама и формама добио је пехар и проглашен је за најуспјешнијег јуниора Балканског купа. У јуниорској конкуренцији Ања Врховац је постала првакиња Балкана у борбама. Вицепрваци су Лана Поповић и Давид Јовић који је освојио и бронзану медаљу. Бронзама у јуниорској конкуренцији окитиле су се Уна Живанић и Јелена Лазић. Сениорски првак Балкана у борбама је Ивана Илић која је освојила и двије бронзане медаље у дисциплинама форме и специјалне технике. Сениор Његош Јеринић је освојио бронзану медаљу у борбама.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:40 Серија: Бува (16+)

    Британска трагикомична серија из 2016. године о дјевојци са надимком "Бува" која је преживјела огромну трагедију од које се никако не опоравља.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм