Prihvatio ponudu bogatog kluba

Stojković napušta Partizan

  • Izvor: Srpskainfo.com
  • 23.07.2021.18:59

Utakmica protiv Dunajske Strede bila je posljednja za Vladimira Stojkovića u dresu Partizana, pošto će iskusni čuvar mreže sutra napustiti Humsku.

Iskusni čuvar mreže je dogovorio transfer u Al Feihu, a klub iz Saudijske Arabije je poslije višenedjeljnog “opipavanja pulsa”, na inicijativu bivših partizanovaca trenera Vuka Rašovića i pomoćnika Ljubiše Rankovića, riješio da angažuje kapitena crno-bijelih, saznaje Telegraf.

Konačna odluka je donesena upravo na utakmici Partizana sa Slovacima, kojoj su prisustvovali i pomenuti Rašović i Ranković, ali i predsednik i sportski direktor Al Feihe, koja se već nekoliko sedmica priprema u Srbiji.

Iako Stojković nije imao previše posla, oni su bili zadovoljni viđenim, pa će u toku sutrašnjeg dana biti utanačeni i posljednji detalji pošto večeras u Beograd stiže još jedan čelnik Al Feihe, koji će zaključiti posao sa čuvarom mreže i crno-bijelima.

Stojković je proveo ukupno sedam sezona u Humskoj, osvojio je tri titule prvaka i tri puta je podigao trofej Kupa Srbije. Iako je na početku ljetnjih priprema bilo govora o njegovom odlasku, pa onda priča o ostanku u klubu, 37-godišnji golman je prihvatio da u smiraj karijere odradi još jedan bogati ugovor u inostranstvu.

Nakon što Stojković napusti klub, Aleksandru Stanojeviću će na raspolaganju ostati mladi Aleksandar Popović i Nemanja Stevanović, pa ćemo vidjeti već u nedjelju, u derbiju drugog kola s Vojvodinom (21 sat), ko je u ovom momentu prva opacija.

(Srpskainfo)