Beograd

Djevojčica potrčala prema Đokoviću, on sve oduševio potezom - VIDEO

 • Izvor: Kurir
 • 23.05.2023. 12:41

Treći teniser svijeta, Novak Đoković, priprema se za predstojeći Rolan Garos, a na jednom od treninga imao je neočekivanu "smetnju".

Ta "smetnja" i nije previše zabrinula Novaka, čak je imala suprotan efekat.

Nakon što je Masters u Rimu završio porazom u četvrtfinalu od Holgera Runea, Đoković dio priprema odrađuje u Beogradu, a tokom jednog treninga i trčanja, naletio je na grupu djece.

Jedna djevojčica je "poletjela" u zagrljaj Novaku, što je on prihvatio i usput podigao djevojčicu, prije nego što je nastavio svojim putem i pozdravio ostalu djecu.

Na Gren slemu u Parizu koji će se igrati od 28. maja do 11. juna, Novak Đoković će imati priliku da osvoji 23. titulu na najvećim turnirima i tako prestigne Rafaela Nadala sa kojim trenutno dijeli prvo mjesto po pomenutom parametru.

Žrijeb za Rolan Garos održaće se 25. maja.

Tagovi:
 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Blic kuhinjica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 17:00 Serija: The Paper/Novine (R) (12+)

  Serija 'Novine' hrvatska je kriminalistička serija u režiji Dalibora Matanića, a prema scenariju Ivice Đikić.

 • 17:50 Metar moga sela (R)

  Marin Marinković, dugogodišnji urednik i TV lice naše medijske kuće, poći će putevima sela u cijeloj Republici Srpskoj, zavirti u domove vrijednih domaćina, otkriti tradiciju i pustiti glas naroda da opiše svoj život i rodnu grudu.

 • 18:20 Na ivici terena

  Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević i u trećoj sezoni emisije 'Na ivici terena' upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.